Zapiekanka z wołowiną i dzikim ryżem
Zapiekanka z wołowiną i dzikim ryżem to bezglutenowa i bezmleczna przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera około 6 g białka , 3 g tłuszczu i łącznie 130 kalorii . Za 55 centów za porcję ten przepis pokrywa 5% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest dla 8 osób. Ten przepis z Taste of Home wymaga skondensowanej zupy z makaronem i kurczakiem, skondensowanej zupy krem z grzybów, cebuli i puszek zupy z wodą. 1 osoba uznała ten przepis za pełen smaku i sycący. Jest idealny na zimę . Od przygotowania do podania ten przepis zajmuje około 1 godziny i 35 minut . Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis otrzymuje całkiem dobrą ocenę Spoonacular wynoszącą 44% . Jeśli podoba Ci się ten przepis, sprawdź też inne podobne: California Wild Rice & Beef Cabbage Wrap z chrupiącym serem ricotta , Kolorowa sałatka z dzikiego ryżu i Warzywa ziołowe w quiche z fetą i spodem z dzikiego ryżu .
Instrukcje
Na patelni podsmaż mieloną wołowinę z cebulą, aż wołowina się zrumieni, a cebula zmięknie; odcedź.
Umieścić w naczyniu żaroodpornym o pojemności 3 qt.
Dodaj wszystkie pozostałe składniki i dobrze wymieszaj. Przykryj i piecz w temperaturze 375° przez 1 godzinę i 20 minut, często mieszając.