Zapiekanka z wołowiną i chipsami kukurydzianymi
Corn Chip Beef Bake to przepis bezglutenowy i bezmleczny, składający się z 2 porcji. Jedna porcja tego dania zawiera około 28 g białka , 41 g tłuszczu i łącznie 648 kalorii . Za 2,48 USD za porcję ten przepis pokrywa 26% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Najlepiej sprawdza się jako dodatek do drugiego dania, a jego przygotowanie zajmuje około 35 minut . Jest to dostarczane przez Taste of Home. Wystarczy mieszanka pomidorów, soli, soku z cytryny i kilku innych składników, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 62% . Ten wynik jest dobry. Wypróbuj chleb kukurydziany z wołowiną , tandetną patelnię z wołowiną i chipsami kukurydzianymi oraz zapiekankę z kukurydzy i fasoli, aby poznać podobne przepisy.
Instrukcje
Na dużej patelni smaż wołowinę, cebulę, seler i zieloną paprykę na średnim ogniu, aż mięso przestanie być różowe.
Dodaj czosnek; gotuj 1 minutę dłużej; odpływ. Wymieszać ryż, pomidor, sok z cytryny, sól i sos z ostrej papryki; przegrzać. Wymieszaj majonez.
Łyżka na dwie części po 15 uncji. naczynia do pieczenia pokryte sprayem kuchennym.
Posyp pokruszonymi chipsami kukurydzianymi.
Piec bez przykrycia w temperaturze 350° przez 13-15 minut lub do momentu, aż się rozgrzeje.