Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj zapiekanki ziemniaczanej z wołowiną. Oglądasz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 438 kalorii, 32G białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Za 2,37 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis z Taste of Home wymaga ziemniaków, cebuli, liści selera i skondensowanego kremu z zupy grzybowej. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina i 30 minut. Jest idealny do Jesień. Z łyżką wynik 68%, to danie jest dobre. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Zapiekanka Z Wołowiny I Ziemniaków, Zapiekanka Z Puree Ziemniaczanego, oraz Załadowana Zapiekanka Z Wołowiny Ziemniaczanej.
Instrukcje
1
Na patelni gotuj wołowinę, cebulę, seler i liście selera na średnim ogniu, aż mięso przestanie być różowe, a warzywa miękkie; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście Selera
Warzywa
Seler
Cebula
Wołowina
Mięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
Zdjąć z ognia; dodać zupę, mleko, sos Worcestershire i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Worcestershire
Pieprz
Mleko
Zupa
3
Umieść połowę ziemniaków w natłuszczonym 2-qt. naczynie do pieczenia; w razie potrzeby posyp 1/2 łyżeczki soli. Na wierzch z połową mieszanki wołowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniak
Wołowina
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
4
Powtórz warstwy. Przykryj i piecz w temperaturze 400° przez 1 godzinę i 10 minut lub do miękkości ziemniaków.