Zapiekanka z wołowiny i ziemniaków Nacho

Zapiekanka z wołowiny i ziemniaków Nacho
Potrzebujesz bezglutenowy hor d ' oeuvre? Zapiekanka z wołowiny i ziemniaków Nacho może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis serwuje 8 i kosztuje 94 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 182 kalorii, 7G białka, oraz 3G tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i podnieś paprykę, przyprawę do taco, skondensowaną zupę serową nacho i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Przynosi ci smak domu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina i 35 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia wynik spoonacular 60%, co jest dobre. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Zapiekanka Wołowa Nacho, Zapiekanka Ziemniaczana Nacho, oraz Zapiekanka Nacho.

Instrukcje

1
Na dużej patelni gotuj wołowinę i 1/2 szklanki cebuli na średnim ogniu, aż mięso przestanie być różowe; odcedzić. Dodaj przyprawę do taco, sos pomidorowy i wodę. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokruszone Chipsy Kukurydziane, PodzielonePokruszone Chipsy Kukurydziane, Podzielone
1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
2
Rozłóż na natłuszczonym 13-calowym. x 9-w. naczynie do pieczenia. Na wierzch z zielonymi papryczkami chili, fasolą i ziemniakami. W dużej misce wymieszać zupę, mleko, zieloną paprykę, sos Worcestershire, cukier i pozostałą cebulę; polać ziemniakami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
2 łyżki Split Grama Bengalskiego (chana Dal)2 łyżki Split Grama Bengalskiego (chana Dal)
3/4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego3/4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
1 Szklanka Suszonej Fasoli Białej1 Szklanka Suszonej Fasoli Białej
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Białe Bułki ObiadoweBiałe Bułki Obiadowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
3
Posyp papryką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
4
Przykryj i piecz w temperaturze 350° przez 1 godzinę. Odsłoń i piecz przez 15 minut lub do lekkiego zrumienienia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
5
Odstaw na 10 minut przed cięciem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 35 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia17
Magazyn