Wołowina i zapiekanka z makaronem może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu dania głównego. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.54 za porcję. Jedna porcja zawiera 826 kalorii, 44g białka, oraz 46 g tłuszczu. 7 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Mieszanka skondensowanej zupy pomidorowej, czosnku, sera cheddar i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 72%. Spróbuj Zapiekanka Z Makaronem Wołowym, Zapiekanka z wołowiną i makaronem, oraz Gourmet Wołowina-Zapiekanka Z Makaronem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
3
Brązowy mielonej wołowiny na dużej patelni na średnim ogniu. Wymieszać w zupie pomidorowej, sos Worcestershire i czosnek, doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień do niskiej i niech gotować.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka Szparagowa
1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni
Zupa Pomidorowa
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
4
Po zakończeniu makaronu, wymieszać je i ser w sosie na wolnym ogniu, aż ser się rozpuści. Sherry wymieszać z sosem i mieszać przez 1 minutę, następnie umieścić w naczyniu zapiekanki 2 quart i posypać parmezanem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem