Zapiekanka Z Taco

Zapiekanka z taco w domu może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 623 kalorie, 34g białka, oraz 35 g tłuszczu każdy. Na $2.09 za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Mieszanka chili w proszku, tortille kukurydziane, zupa pomidorowa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć mleko można śledzić to danie główne z Milky Way Brownie Bites jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zapiekanka Z Taco, Mieszanka przypraw Taco-zrób w domu, nie kupuj paczkowanych rzeczy, oraz Domowa zapiekanka z indyka i biszkoptu dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz wszystkie składniki z wyjątkiem 1/2 szklanki sera; rozprowadzić w naczyniu zapiekanki 2-quart rozpylonym nieprzywierającym sprayem warzywnym.
Przykryć i piec w temperaturze 400 stopni przez 30 minut, lub do gorąca.
Posypać pozostałym serem; odstawić, aż ser się rozpuści.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie.
![#33 Wine Spectator Top 100 of 2020 Piwnice Ken Wright Willamette Valley Pinot Noir to reprezentacja wielu pojedynczych winnic Pinot Noir w jednej butelce. Dojrzała wiśnia rainier, czerwona śliwka i jeżyna są osadzone między nutami płatka róży, cedru i obróconej ziemi. Wino jest żywe i żywe na podniebieniu z hojnym wykończeniem.]()
#33 Wine Spectator Top 100 of 2020 Piwnice Ken Wright Willamette Valley Pinot Noir to reprezentacja wielu pojedynczych winnic Pinot Noir w jednej butelce. Dojrzała wiśnia rainier, czerwona śliwka i jeżyna są osadzone między nutami płatka róży, cedru i obróconej ziemi. Wino jest żywe i żywe na podniebieniu z hojnym wykończeniem.
#33 Wine Spectator Top 100 of 2020The Ken Wright Cellars Willamette Valley Pinot Noir is a representation of many of the single vineyard Pinot Noir sites in one bottle. Ripe rainier cherry, red plum and blackberry are nestled between notes of rose petal, cedar and turned earth. The wine is vibrant and lively on the palate with a generous finish.