Zapiekanka Z Taco

Zapiekanka Z Taco
Przepis w dół - domowa Zapiekanka Taco jest gotowa w około 45 minut i zdecydowanie jest świetnym bezglutenowe opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 34g białka, 35 g tłuszczu, oraz w sumie 623 kalorie. Na $2.09 za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka groszku i marchewki, salsa, mielona wołowina i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Mieszanka przypraw Taco-zrób w domu, nie kupuj paczkowanych rzeczy, Domowa zapiekanka z indyka i biszkoptu, oraz Domowa Zapiekanka Z Makaronem Wołowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz wszystkie składniki z wyjątkiem 1/2 szklanki sera; rozprowadzić w naczyniu zapiekanki 2-quart rozpylonym nieprzywierającym sprayem warzywnym.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
SerSer
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Danie ZapiekaneDanie Zapiekane
2
Przykryć i piec w temperaturze 400 stopni przez 30 minut, lub do gorąca.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
Posypać pozostałym serem; odstawić, aż ser się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia22
Magazyn