Zapiekanka z szynką i kukurydzą
Zapiekanka z szynką i kukurydzą może być tylko przystawką, której szukasz. Na 79 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 288 kalorii, 12g białka, oraz 18g tłuszczu każdy. 23 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Udaj się do sklepu i podnieś jajka, szynkę, zieloną cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Zapiekanka śniadaniowa z szynką i serem, Zapiekanka z szynką i zieloną fasolką, oraz Zapiekanka z szynką i serem brązowa.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 177°. Spray 11x7-cala (2-quart) szklane naczynie do pieczenia z natryskiem do gotowania.
W dużej misce wymieszać składniki.
Wlać do naczynia do pieczenia.
Piec 45 do 55 minut lub do złotego koloru i ustawić.
Odstawić na 5 minut przed cięciem.