Zapiekanka z szynką i serem szwajcarskim
Zapiekanka z szynką i serem szwajcarskim to bezglutenowe i pierwotne przystawka. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 169 kalorii, 12g białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Na 1,11 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Udaj się do sklepu i odbierz szynkę, śmietanę, ser szwajcarski i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Pieczenie ziemniaków z szynką i serem szwajcarskim, Zapiekanka z serem szwajcarskim, szynką i szparagami, oraz Kremowy Szwajcarski Ser Kurczak Piec.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 232°. Spray 13x9-calowy patelnia z natryskiem do gotowania. W średniej misce, mieszać Bisquick mix, musztarda i mleko, aż miękkie formy ciasta; naciśnij na dnie patelni.
Piec 8 do 10 minut lub aż skorupa jest złoty kolor.
W średniej misce wymieszać szynkę, cebulę, paprykę i śmietanę; rozprowadzić na skorupie.
Piec odkryte 5 do 6 minut lub aż mieszanina jest gorąca i ser topi.