Zapiekanka z squasha Nany
Nana ' s Squash zapiekanka może być dobrym przepisem, aby rozwinąć swoje pole receptury przystawki. Jedna porcja zawiera 453 kalorie, 11g białka, oraz 32G tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na $1.3 za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz pod ręką cukier, szałwię, margarynę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Black Eyed Pea Baked Squash-jest to zapiekanka do squasha, Zapiekanka Z Dyni, oraz Zapiekanka Z Dyni dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Lekko posmaruj i mąka średnie naczynie do pieczenia.
Umieść squash w garnku z wystarczającą ilością wody do pokrycia. Doprowadzić do wrzenia i gotować 5 minut, lub do miękkości; odcedzić.
W misce wymieszaj gotowaną kabaczkę, chleb kukurydziany, cebulę, seler, cukier, jajko, zupę, margarynę i 1/2 szklanki sera. Doprawić szałwią, solą i pieprzem.
Przełożyć do przygotowanego naczynia do pieczenia.
Piec 45 minut w nagrzanym piekarniku. Top z pozostałym serem, i kontynuować gotowanie 15 minut, lub aż ser topi się i bąbelki.