Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj soli i zapiekanki z grzybami. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 4 i kosztuje 99 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 7G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 180 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz estragon, kapary, skrobię kukurydzianą i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Zapiekanka ze szpinakiem i solą, Zielona Chili Sole Zapiekanka, oraz Sola Zapiekanka Rybna Warstwowa.
Instrukcje
1
Wlać jeden przepis wartości esencji grzybowej przez drobnym sitku do 4-do 5-quart patelni; wyrzucić imbir. Pieczarki włożyć do płytkiej owalnej zapiekanki o średnicy 10-11 cm (ok.).
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
Smażone Krewetki, Obrane
2
Dodaj 1/2 szklanki zielonej cebuli, kapary, sherry, sos sojowy, i imbir do grzybów; wymieszać i rozprowadzić poziom.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Marynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
3
Połóż filety soli równomiernie na mieszaninie, nakładając się, jeśli to konieczne. Zapiekankę szczelnie przykryć folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z Soli
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
4
Piecz solę w piekarniku 375, aż filety będą nieprzezroczyste, ale nadal wilgotne w środku najgrubszej części, około 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sola
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
5
Podczas pieczenia soli, dodać ziemniaki i estragon do bulionu grzybowego. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu; przykryć i gotować na wolnym ogniu, aż ziemniaki będą wystarczająco miękkie, aby łatwo rozgnieść, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Każda Posiekana Słodka Papryka Czerwona, żółta I Pomarańczowa
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Sola
6
Ziemniaki odcedzić w sitku nad miską.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
7
Wlać płyn z powrotem do patelni i umieścić ziemniaki w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Smażone Krewetki, Obrane
8
Odsunąć podeszwę i odcedzić soki na patelnię. Gotuj płyn na dużym ogniu, aż zmniejszy się do około 3/4 szklanki, 4 do 5 minut. W małej misce zmiksować skrobię kukurydzianą z 1 łyżką wody i wymieszać z wrzącą cieczą; mieszać do ponownego zagotowania i zdjąć z ognia. Włączyć piekarnik do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sola
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
Smażone Krewetki, Obrane
9
W międzyczasie, za pomocą zacieru ziemniaczanego lub miksera, rozgnieść ziemniaki, aż będą gładkie, dodając wystarczającą ilość mleka, aby uzyskać pożądaną konsystencję. Popchnij podeszwę i grzyby w kierunku środka zapiekanki, aby pozostawić 1-calową przestrzeń wokół krawędzi. Łyżka ziemniaków (lub rurka przez worek ciasta z dużą gładką lub gwiazdkową końcówką) w kosmos.