Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj zapiekanki z ryb i warzyw. Ten bezglutenowy i pescatariański przepis służy 15 i kosztuje 75 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 87 kalorii, 8G białka, oraz 3G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać filety z dorsza, papryka, 1/4 szklanki Kraft pikantny włoski dressing, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Ryba W Bulionie Warzywnym, Ryby I Warzywa Tamales, oraz Smażenie ryb i warzyw.
Instrukcje
1
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Umieść połowę każdej cebuli, papryki i pomidorów w naczyniu do pieczenia o wymiarach 13x9 cali rozpylonym sprayem do gotowania; posypać 1 łyżką. kolendra.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
1 1/2 Uncji 100% Tequili Blanco
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
3
Wierzch z rybą; posypać papryką. Przykryć pozostałą cebulą, papryką i pomidorami.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Uncje Płynu świeżej Wody
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
4
Mżawka z opatrunkiem; wierzch z 1 łyżką. z pozostałych kolendry i ziemniaków. Wierzch z serem; przykryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Uncji 100% Tequili Blanco
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
5
Piec 1 godzinę lub aż ziemniaki będą miękkie, odkrywając przez ostatnie 10 min.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. St. Michael-Eppan gniew Pinot Grigio z 4.3 na 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 23 dolarów za butelkę.