Zapiekanka z płaszczem Jakuba
Zapiekanka z płaszczem Jakuba jest bezglutenowe i bezmleczne przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 629 kalorii, 29g białka, oraz 29g tłuszczu. Na 1,91 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako raczej niedrogie danie główne dla Jesień. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka cebuli, marchew, kukurydza kernel, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Kalafior w płaszczu (ubrany), Szuba (Sałatka Futrzana), oraz Gulasz z soczewicy Jakuba.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Na dużej patelni na średnim ogniu, podsmażyć wołowinę i cebulę przez 5 do 10 protokół, lub aż mięso jest rumiane.
Odsączyć nadmiar tłuszczu i umieścić tę mieszaninę na dnie lekko nasmarowanego naczynia do pieczenia 9x13 cali.
Warstwa zielonej fasoli, marchew, kukurydza i groch na mieszaninie wołowiny.
Przygotować ziemniaki zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, ale dodać trochę mleka lub wody, aby było trochę cieknące. Całą zapiekankę przykryć ziemniakami.
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 1 godzinę lub aż ziemniaki staną się lekko chrupiące, a boki naczynia będą bąbelkowe.