Zapiekanka z pieprzem i mozzarellą J. W.
Zapiekanka z pieprzem i mozzarellą J. W. Może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 331 kalorii, 18g białka, oraz 18g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.56 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 10 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Jest idealny do Jesień. Udaj się do sklepu i odbierz paprykę, paprykę, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 86%, co jest znakomite. Podobne przepisy to Mozzarella & Pepper Bruschetta, Mozzarella, Czerwona Papryka I Sałata, oraz Mozzarellan i pieczona czerwona papryka Boo-schetta.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
W misce wymieszać sos pomidorowy, pastę pomidorową, grzyby, ser mozzarella i płatki czerwonej papryki.
Rozgrzać olej roślinny na patelni na średnim ogniu. Wymieszać w zielonej i czerwonej papryce, czosnek, i cebula; gotować i mieszać, aż cebula zmięknie i okazało półprzezroczyste, o 5 protokół.
Odcedzić i zachować płyn z warzyw; odstawić.
Rozłóż około 1/3 mieszanki sosu pomidorowego na dno naczynia żaroodpornego.
Warstwę 1/2 warzyw na wierzchu, następnie powtórz warstwy, polewając pozostałą 1/3 sosu.
Skropić zarezerwowany płyn z warzyw na wierzchu.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż ser się rozpuści i sos będzie bąbelkowy, około 45 minut.