Zapiekanka Z Pieczonej Wołowiny
Zapiekanka z rostbefu jest bezglutenowe danie główne. Ten przepis służy 4. Na $3.89 za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 36g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 430 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 11 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin. Mieszanka wody, mleka, czosnku w proszku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Jest idealny do Jesień. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 77%. Podobne przepisy to Pieczeń Wołowa Hash, Cheesy Hash Brown Pot Roast Casserole, oraz Cheesy Roast Beef Hash Egg Bake.
Instrukcje
Umieścić pieczeń wołową w powolnej kuchence z wodą i sosem Worcestershire. Przykryć i gotować 6 do 7 godzin na niskim poziomie.
Usuń wołowinę z powolnej kuchenki i rozdrobnij.
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Mleko i zupę wymieszać w rondlu i doprowadzić do wrzenia. Ser cheddar wymieszać do rozpuszczenia.
Wyjąć z ognia i wymieszać w rozdrobnionej wołowiny i ziemniaków. Przyprawić curry, solą, czosnkiem w proszku, przyprawioną solą, papryką i pieprzem.
Przełożyć do naczynia żaroodpornego.
Piec 35 minut w nagrzanym piekarniku.
Odstawić na 5 minut przed podaniem.