Zapiekanka z pieczarkami i Marsalą z polentą

Zapiekanka z pieczarkami i Marsalą z polentą
Zapiekanka z grzybami i Marsalą z polentą jest bezglutenowe danie główne. Jedna porcja zawiera 696 kalorii, 32G białka, oraz 45 g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.76 za porcję. Mieszanka masła, pietruszka z płaskim liściem, czapki z grzybami portobello i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pomidorowa Zapiekanka wołowa z polentą, Pieczarkowy i pieczony pizzan z czerwonej papryki na bezglutenowej skórce polenta, oraz Buitoni Chicken Marsala Ravioli z sosem pieczarkowym Marsala Cream dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F. przykryj suszone grzyby około 2 szklankami wody w małym garnku. Doprowadzić do wrzenia, następnie zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aby je odtworzyć. W międzyczasie podgrzej EVOO w holenderskim piecu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby SuszoneGrzyby Suszone
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W KostkęGruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
Duża Garść Natki Pietruszki Pokrojonej W Cienkie PlasterkiDuża Garść Natki Pietruszki Pokrojonej W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Porwane świeże Liście PietruszkiPorwane świeże Liście Pietruszki
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
2
Dodaj portobello i mieszane świeże grzyby i gotować, aż ciemnieje i miękkie, 15 do 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funtowe Opakowanie Makaronu Penne1 Funtowe Opakowanie Makaronu Penne
3
Dodać czosnek, rozmaryn, tymianek, marchew i cebulę, doprawić solą i pieprzem. Gotować, mieszając, 7 do 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Mięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 CaliMięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 Cali
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone WinoCotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
4
Dodać koncentrat pomidorowy i wymieszać 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
5
Dodaj Marsala i deglaze patelni, skrobanie się rumiane kawałki od dołu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciężka śmietana Plus 1/3 Szklanki Ciężkiej śmietany, SchłodzonejCiężka śmietana Plus 1/3 Szklanki Ciężkiej śmietany, Schłodzonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Dodaj namoczone suszone grzyby i większość bulionu kuchennego, pozostawiając po sobie kilka ostatnich łyżek, ponieważ może tam osiąść ziarno.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby SuszoneGrzyby Suszone
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
7
Przelać gulasz do naczynia zapiekanki 10 do 12 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Danie ZapiekaneDanie Zapiekane
8
Podgrzać mleko i 1 1/2 szklanki wody na wolnym ogniu w dużym rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W KostkęGruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
9
Ubić polentę i gotować, ubijając, aż zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
10
Wyjąć z ognia, gdy polenta jest nadal wylewana i wymieszać z masłem, parmezanem i solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
11
Polentę przelać na grzyby w naczyniu zapiekanki. Top z wędzonym serem i posypać natką pietruszki. Zapiekankę przykryć folią i piec 20 minut. Odkryć i piec, aż złoty i bąbelki na górze, 15 do 20 więcej minut. Uwaga kucharza: jeśli nie podajesz zapiekanki od razu, złóż ją, ale nie piecz. Ostudzić, a następnie przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser WędzonySer Wędzony
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Danie ZapiekaneDanie Zapiekane
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
12
Piec zgodnie z zaleceniami przed podaniem.;
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje4
Ocena Zdrowia29
Magazyn