Zapiekanka Z Petardy
Zapiekanka z petardy może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 25g białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 413 kalorii. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.33 za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz fasolę, sól, ser cheddar i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 50%. Podobne przepisy to Zapiekanka Z Petardy, Zapiekanka Z Petardy, oraz Petarda.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Posmaruj naczynie do pieczenia 9x13 cali.
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu. Gotować i wymieszać mieloną wołowinę z cebulą na gorącej patelni, aż całkowicie rumiane, 7 do 10 protokół; odcedzić nadmiar tłuszczu. Wymieszać czarną fasolę, chili w proszku, kminek i sól do mieszaniny wołowiny; gotować i mieszać do gorąca, o 5 protokół.
Wlać mieszaninę do przygotowanego naczynia do pieczenia. Ułóż tortille na wierzchu mieszanki wołowiny.
Wymieszać pomidory z zieloną papryką chile i śmietaną zupy grzybowej razem w misce; rozłożyć na tortille. Top z serem Cheddar.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż gotowane przez i ser topi się całkowicie, 25 do 30 protokół.