Zapiekanka z peklowanej wołowiny i kapusty

Zapiekanka z peklowanej wołowiny i kapusty
Zapiekanka z peklowanej wołowiny i kapusty może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.25 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 23G białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 444 kalorie. Jest to raczej niedrogi przepis dla fanów europejskiej kuchni. 5 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz sól, mąkę, peklowaną wołowinę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć mleko można śledzić to danie główne z Milky Way Brownie Bites jako deser. dzień św. Patryka będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Z łyżeczką wynik 66%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Zapiekanka z peklowanej wołowiny i kapusty, Zapiekanka z peklowanej wołowiny i kapusty, oraz Zapiekanka z peklowanej wołowiny i kapusty z brązową skórką.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Doprowadzić kawałki kapusty do wrzenia w garnku i gotować na wolnym ogniu, aż tylko miękkie, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
3
Odcedzić, a następnie przełożyć kapustę do 2-ćwiartkowego naczynia do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
4
Roztopić 1/4 szklanki masła na patelni na średnim ogniu. Wymieszać w peklowanej wołowiny i cebuli; gotować i mieszać, aż cebula zmięknie i okazało półprzezroczyste, o 5 protokół. Rozbij duże kawałki peklowanej wołowiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Peklowana WołowinaPeklowana Wołowina
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Mieszankę peklowanej wołowiny rozprowadzić na kapuście.
Składniki, których będziesz potrzebować
Peklowana WołowinaPeklowana Wołowina
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
6
Roztopić Pozostałe 1/3 Puchar masła w tej samej patelni na średnim ogniu; trzepaczka w mące.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
7
Wlać mleko i doprawić solą i pieprzem. Kontynuuj ubijanie, aż sos dojdzie do duszenia i zgęstnieje, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
8
Polać sosem peklowaną wołowinę i mieszankę kapusty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Peklowana WołowinaPeklowana Wołowina
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
9
Piec w nagrzanym piekarniku do bąbelków, około 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia15
Magazyn