Zapiekanka marchewkowa kenulii może być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru hor d ' oeuvre. Ten przepis daje 8 porcji z 231 kalorii, 7G białka, oraz 16G tłuszczu każdy. Za 89 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka masła, sera cheddar, smażonej cebuli i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 40 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Jest dostarczany przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe dieta. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 35%. Spróbuj Zapiekanka Z Marchwi, Zapiekanka Z Marchwi, oraz Zapiekanka Z Marchwi dla podobnych przepisów.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
W misce wymieszaj marchewkę, serek śmietankowy, ser Cheddar, masło, 1/2 szklanki francuskiej smażonej cebuli i sól czosnkową. Zgarnij do naczynia żaroodpornego o pojemności 2 litrów. Na wierzch z pozostałą francuską smażoną cebulą i suszoną natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Francuska Cebula Smażona
Ser Cheddar
Pietruszka Suszona
Serek śmietankowy
Sól Czosnkowa
Marchew
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Danie Zapiekane
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Piec 25 minut w nagrzanym piekarniku, aż będzie musujące i lekko rumiane.