Zapiekanka Z Makaronem Z Indyka

Zapiekanka Z Makaronem Z Indyka
Zapiekanka z makaronem z indyka może być tylko daniem głównym, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 190 kalorii, 22g białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis serwuje 12 i kosztuje 1,93 USD za porcję. Mieszanka cebuli, śmietany, szerokiego makaronu jajecznego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 39%. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Zapiekanka Z Makaronem Z Indyka, Zapiekanka Z Makaronem Z Indyka, oraz Zapiekanka Z Makaronem Z Indyka.

Instrukcje

1
Na dużej patelni gotuj indyka na średnim ogniu, aż przestanie być różowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Dodaj seler, zieloną paprykę i cebulę; gotuj do miękkości. Dodaj zupę, kasztany wodne, grzyby, pimientos, sos sojowy, sól i pieprz cytrynowy. Zmniejsz ogień; gotować na wolnym ogniu przez 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda Kokosowa Lub Mleko *patrz Uwaga Dotycząca Pękania KokosówWoda Kokosowa Lub Mleko *patrz Uwaga Dotycząca Pękania Kokosów
3 Szklanki Pokrojonego W Kostkę Chleba Owsianego Z Poprzedniego Dnia3 Szklanki Pokrojonego W Kostkę Chleba Owsianego Z Poprzedniego Dnia
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Cienko Pokrojona Papryka Pimento Lub Pieczona Czerwona PaprykaCienko Pokrojona Papryka Pimento Lub Pieczona Czerwona Papryka
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)
3
Zdejmij z ognia; dodaj śmietanę i makaron. Przełóż połowę do pojemnika zamrażarki; przykryj i zamrażaj do 3 miesięcy.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
4
Umieść pozostałą mieszaninę w natłuszczonym 2-qt. naczynie do pieczenia. Przykryj i piecz w temperaturze 350° przez 30-35 minut lub do podgrzania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
5
Aby użyć mrożonej zapiekanki: rozmrozić w lodówce.
6
Przenieś do natłuszczonego 2-qt. naczynie do pieczenia i piec zgodnie z zaleceniami.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje12
Ocena Zdrowia8
Magazyn