Zapiekanka z kurczaka z maślaną skórką biszkoptową
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Chicken Pot Pie z maślanką Biscuit Crust. Jedna porcja zawiera 726 kalorii, 36g białka, oraz 50 g tłuszczu. Na $2.29 za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 28 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz pierś z kurczaka i / lub uda, mleko, pietruszkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Instant Pot Chicken Pot Pie Soup, Zapiekanka Z Indyka Z Maślaną Skórką Biszkoptową, oraz Kieszenie Z Kurczaka Pot Pie dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Do sosu wymieszać kurczaka i warzywa. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Wymieszać z groszkiem i pietruszką i wlać do naczynia do pieczenia. Wierzch z herbatnikami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
Propozycja Podania: Podawać Z Makaronem
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej
2
Piec w temperaturze 400 stopni przez 30 minut.Zamrażarka porady: chcesz zamrozić ten przepis? Zamrożone nadzienie i herbatniki należy odseparować od siebie. Aby zamrozić ciastka, ułóż je w płaskiej warstwie wewnątrz worka Ziploc o pojemności galonów, aby nie sklejały się ze sobą. Po przygotowaniu do pieczenia, rozmrozić nadzienie i ciastka, złożyć jak zwykle i piec zgodnie z instrukcją przepisu.