Zapiekanka z Kurczaka i Szynki
Zapiekanka z Kurczaka i Szynki to przepis bezglutenowy na 6 porcji. Jedna porcja zawiera 599 kalorii , 34 g białka i 25 g tłuszczu . Za 1,41 USD za porcję przepis ten pokrywa 15% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką parmezan, ser colby, odparowane mleko i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do podania ten przepis zajmuje około 40 minut . Można się nim delektować o każdej porze, ale jest szczególnie dobry zimą . Jest dostarczany przez Taste of Home. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowała ten przepis. Sprawdza się dobrze jako danie główne. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis otrzymuje solidną ocenę Spoonacular wynoszącą 56% . Użytkownikom, którym spodobał się ten przepis, spodobały się również Involtini Di Pollo - Roladki z Kurczaka Faszerowane Szynką i Serem , Groch Czarnooki Z Golonką Hamową i Spirale Szparagowe i Szynkowe .
Instrukcje
Ugotuj mieszankę ryżową zgodnie z instrukcją na opakowaniu.
Przenieś do natłuszczonej formy do pieczenia o pojemności 2 qt. Na wierzch połóż kurczaka i szynkę.
W dużej misce wymieszaj zupę, mleko, ser Colby i pieprz; zalej mieszankę z kurczakiem.
Piec bez przykrycia w temperaturze 350° przez 25–30 minut lub do momentu, aż ciasto zacznie bulgotać.