Zapiekanka z krewetkami i dzikim ryżem jest pescatarian przepis z 12 porcjami. Na 3,43 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To danie główne ma 571 kalorii, 35g białka, oraz 24g tłuszczu na porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Jeśli masz krewetki, sól, krem zupa grzybowa, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby wykorzystać wytrawne białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 51%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Zapiekanka z krewetkami i dzikim ryżem, Zapiekanka z krewetkami i dzikim ryżem, oraz Zapiekanka Z Dzikim Ryżem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
2
Piec migdały w jednej warstwie w płytkiej patelni 4 do 6 minut lub do tosty i pachnące, mieszając w połowie.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Przygotuj mieszanki ryżowe zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groszek Goya®
4
W międzyczasie roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu; dodać seler i cebulę. Smażyć 10 minut lub do miękkości. Mieszać w krewetki, następny 6 Składniki, ryż, i 1 1/2 szklanki każdego sera. Wymieszać łyżkę do lekko nasmarowanego naczynia do pieczenia 15 x 10 cali lub 2 (11 x 7 cali) naczynia do pieczenia. Top z bułką tartą.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc są doskonałym wyborem dla krewetek. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym. Jednym winem, którego możesz spróbować jest Thrive Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 15 dolarów.