Zapiekanka z kraba i Brie z polewą z dzikich grzybów
Zapiekanka z kraba i Brie z polewą z dzikich grzybów to pescatarian danie główne. Jedna porcja zawiera 474 kalorie, 26g białka, oraz 17g tłuszczu. Na 3,56 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka mięsa krabowego, masło, owoce morza, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zapiekanka marchewkowa z polewą Okruchową, Zapiekanka ze słodkich ziemniaków z dodatkiem okruchów orzechowych, oraz Babeczki Z Zapiekanką Ze Słodkich Ziemniaków Z Polewą Okruchową dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
2
Dodaj makaron jajeczny do garnka i gotuj, aż będzie miękki, ale nie za miękki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Wytrawnego Białego Wina, Na Oko Lub Więcej Bulionu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
3
Odcedzić i odstawić.
4
W dużej, głębokiej patelni z wysokimi bokami, roztopić masło na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
5
Dodać szalotki do masła i podsmażyć je, aż przezroczyste, o 4 do 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
6
Dodać czosnek i oregano i gotować przez 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
7
Wlać białe wino, wymieszać i pozwolić mieszaninie na wolnym ogniu. Gotować, aż wino zmniejszy się o połowę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Piersi Bażanta Jeśli)
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
8
Dodaj wywar z owoców morza.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Kwarta (4 Szklanki) Bulionu Z Owoców Morza
9
Pokroić brie na kawałki wielkości kęsa i dodać go do patelni. Wymieszać, aż do rozpuszczenia brie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Różne Krakersy I/lub świeże Owoce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
10
Wyjmij patelnię z ognia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
11
Wymieszać makaron jajeczny, a następnie delikatnie wymieszać kraba. Odstawić. Przykryć i ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Wytrawnego Białego Wina, Na Oko Lub Więcej Bulionu
Krab
12
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
13
W maszynce do przypraw lub robocie kuchennym zmiel grzyby shiitake, aż będą grubo zmielone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby Shiitake
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
14
Umieść grzyby w misce i połącz z bułką tartą panko. Roztopić masło i wlać do mieszaniny bułki tartej z grzybami. Wymieszać, aby pokryć okruchy masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
15
Wlać makaron Krab do 9 przez 13-calowy żaroodporne danie zapiekanki i posypać bułkę tartą na górze.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Krab
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(polecane: Velveeta)
16
Piec zapiekankę w piekarniku, aż okruchy będą złociste, o 5 do 7 protokół.
Chardonnay, Muscadet i Riesling to moje najlepsze propozycje dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Możesz spróbować Trentadue La Storia Chardonnay. Recenzenci bardzo to lubią z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 25 dolarów za butelkę.