Zapiekanka z kraba i Brie z polewą z dzikich grzybów

Zapiekanka z kraba i Brie z polewą z dzikich grzybów to pescatarian danie główne. Jedna porcja zawiera 474 kalorie, 26g białka, oraz 17g tłuszczu. Na 3,56 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka mięsa krabowego, masło, owoce morza, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zapiekanka marchewkowa z polewą Okruchową, Zapiekanka ze słodkich ziemniaków z dodatkiem okruchów orzechowych, oraz Babeczki Z Zapiekanką Ze Słodkich Ziemniaków Z Polewą Okruchową dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia.
Dodaj makaron jajeczny do garnka i gotuj, aż będzie miękki, ale nie za miękki.
W dużej, głębokiej patelni z wysokimi bokami, roztopić masło na średnim ogniu.
Dodać szalotki do masła i podsmażyć je, aż przezroczyste, o 4 do 5 protokół.
Dodać czosnek i oregano i gotować przez 2 protokół.
Wlać białe wino, wymieszać i pozwolić mieszaninie na wolnym ogniu. Gotować, aż wino zmniejszy się o połowę.
Dodaj wywar z owoców morza.
Pokroić brie na kawałki wielkości kęsa i dodać go do patelni. Wymieszać, aż do rozpuszczenia brie.
Wymieszać makaron jajeczny, a następnie delikatnie wymieszać kraba. Odstawić. Przykryć i ogrzać.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
W maszynce do przypraw lub robocie kuchennym zmiel grzyby shiitake, aż będą grubo zmielone.
Umieść grzyby w misce i połącz z bułką tartą panko. Roztopić masło i wlać do mieszaniny bułki tartej z grzybami. Wymieszać, aby pokryć okruchy masłem.
Wlać makaron Krab do 9 przez 13-calowy żaroodporne danie zapiekanki i posypać bułkę tartą na górze.
Piec zapiekankę w piekarniku, aż okruchy będą złociste, o 5 do 7 protokół.
Podawać zapiekankę na gorąco.
Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet i Riesling to moje najlepsze propozycje dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Możesz spróbować Trentadue La Storia Chardonnay. Recenzenci bardzo to lubią z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 25 dolarów za butelkę.
![Trentadue La Storia Chardonnay]()
Trentadue La Storia Chardonnay
2014 Chardonnay, Wybrzeże Sonoma, jest typowe dla odmiany z aromatami jabłek, białych brzoskwiń i cytrusów. Z dłuższym czasem w szkle niuansowane aromaty gałki muszkatołowej, lekkie tosty i wanilia przychodzą bawić się wraz z sugestią ananasa i dojrzałych cytryn Meyer. Odczucie w ustach jest ostre i powściągliwe z wyraźną mineralnością i czystością owoców. Bogaty, elegancki i pięknie wyważony.