Zapiekanka z kiełbasą i warzywami wolno gotująca
Slow-Cooker żniwa kiełbasa i zapiekanka warzywna może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.65 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 27g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 343 kalorie. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 7 godzin i 20 minut. Udaj się do sklepu i podnieś kapustę, cebulę, kiełbasę z indyka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 74%. Spróbuj Zapiekanka z kiełbasą i warzywami wolno gotująca, Slow Cooker Sausage & Egg Zapiekanka Śniadaniowa, oraz Wolnooparkowa Łatwa Włoska Kiełbasa Zupa Jarzynowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce, wymieszać sos i musztardę. W 3 1/2 - do 4-quart powolnej kuchence, ułóż plastry ziemniaków w równej warstwie; skropić jedną trzecią mieszaniny dressingu. Ułóż plastry cebuli na ziemniakach; skropić jedną trzecią mieszaniny dressingu. Wierzch z marchewką i kapustą; skropić pozostałą mieszanką opatrunkową.
Ułóż plastry kiełbasy na warzywach.
Pomidory zalać równomierną warstwą na kiełbasę.
Przykryć; gotować na małym ogniu ustawienie 7 do 8 godzin.