Zapiekanka z kiełbasą i warzywami wolno gotująca
Zapiekanka z kiełbasą i warzywami z powolnego gotowania to bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 danie główne. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.57 za porcję. Jedna porcja zawiera 318 kalorii, 27g białka, oraz 10 g tłuszczu. Mieszanka kapusty, cebula, musztarda dijon, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć ziemniaki można śledzić to danie główne z Bułeczki Z Słodkimi Ziemniakami jako deser. 30 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 7 godzin i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Slow Cooker Sausage & Egg Zapiekanka Śniadaniowa, Wolnooparkowa Łatwa Włoska Kiełbasa Zupa Jarzynowa, oraz Powolna kuchenka włoska kiełbasa, wołowina i warzywa Ragu dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce, wymieszać sos i musztardę. W 3 1/2 - do 4-quart powolnej kuchence, ułóż plastry ziemniaków w równej warstwie; skropić jedną trzecią mieszaniny dressingu. Ułóż plastry cebuli na ziemniakach; skropić jedną trzecią mieszaniny dressingu. Wierzch z marchewką i kapustą; skropić pozostałą mieszanką opatrunkową.
Ułóż plastry kiełbasy na warzywach.
Pomidory zalać równomierną warstwą na kiełbasę.
Przykryć; gotować na małym ogniu ustawienie 7 do 8 godzin.