Zapiekanka z kiełbasą i pora
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj zapiekanki z kiełbasą i pora. Na $1.4 za porcję, ten przepis okładki 16% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 22g białka, 45 g tłuszczu, oraz w sumie 544 kalorie. Ten przepis służy 8. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Dwie osoby zrobiły ten przepis i zrobiłyby go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz płatki pieprzu, jajka, bagietkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć ciężki krem można śledzić to danie główne z Domowe śnieżyce z jajkami z masła orzechowego Reese ' s jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 39%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Zapiekanka śniadaniowa z kiełbasą, porem i szparagami, Ciasto Z Kiełbasą I Porami, oraz Haszysz z kiełbasą i pora podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
Rozgrzać olej na patelni o dużym dnie na średnim ogniu.
Pory podsmażamy ze szczyptą soli i pieprzu, płatkami czerwonej papryki i 1/8 łyżeczki cayenne. Gdy pory są półprzezroczyste podnieś ciepło do góry i dodaj kiełbasę i gotuj przez 8 minut lub do zrumienienia.
Wyjąć z ognia i pozostawić mieszaninę do ostygnięcia.
W osobnej misce ubić jajka razem ze śmietaną, mlekiem, pozostałą cayenne, szczyptą czarnego pieprzu i soli.
Bagietkę pokroić w kostkę i włożyć na dno szklanego naczynia o wymiarach 9 na 9 cali.
Posyp chleb serem Cheddar.
Na wierzch wlać kiełbasę i mieszaninę pora oraz mieszaninę jaj. Top z serem pepper jack. Przykryć szczelnie i przechowywać w lodówce na noc.
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Następnego dnia rano wyjąć z lodówki. Włóż do środka piekarnika i piecz przez 45 minut lub aż nóż zostanie usunięty czysto ze środka.
Wyjąć z piekarnika i pozostawić zapiekankę na 10 minut przed pokrojeniem i podaniem.