Zapiekanka z kiełbasą i pora

Zapiekanka z kiełbasą i pora
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj zapiekanki z kiełbasą i pora. Na $1.4 za porcję, ten przepis okładki 16% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 22g białka, 45 g tłuszczu, oraz w sumie 544 kalorie. Ten przepis służy 8. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Dwie osoby zrobiły ten przepis i zrobiłyby go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz płatki pieprzu, jajka, bagietkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć ciężki krem można śledzić to danie główne z Domowe śnieżyce z jajkami z masła orzechowego Reese ' s jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 39%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Zapiekanka śniadaniowa z kiełbasą, porem i szparagami, Ciasto Z Kiełbasą I Porami, oraz Haszysz z kiełbasą i pora podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzać olej na patelni o dużym dnie na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Pory podsmażamy ze szczyptą soli i pieprzu, płatkami czerwonej papryki i 1/8 łyżeczki cayenne. Gdy pory są półprzezroczyste podnieś ciepło do góry i dodaj kiełbasę i gotuj przez 8 minut lub do zrumienienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do DekoracjiŚwieżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
4
Wyjąć z ognia i pozostawić mieszaninę do ostygnięcia.
5
W osobnej misce ubić jajka razem ze śmietaną, mlekiem, pozostałą cayenne, szczyptą czarnego pieprzu i soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
Miniaturowe Wafle WanilioweMiniaturowe Wafle Waniliowe
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Bagietkę pokroić w kostkę i włożyć na dno szklanego naczynia o wymiarach 9 na 9 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
BagietkaBagietka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szklane Naczynie Do ZapiekanekSzklane Naczynie Do Zapiekanek
7
Posyp chleb serem Cheddar.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Plus 2 łyżki Startego Sera Cheddar1 Szklanka Plus 2 łyżki Startego Sera Cheddar
1-1/2 Szklanki Piwa1-1/2 Szklanki Piwa
8
Na wierzch wlać kiełbasę i mieszaninę pora oraz mieszaninę jaj. Top z serem pepper jack. Przykryć szczelnie i przechowywać w lodówce na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser PepperjackSer Pepperjack
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do DekoracjiŚwieżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
9
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
10
Następnego dnia rano wyjąć z lodówki. Włóż do środka piekarnika i piecz przez 45 minut lub aż nóż zostanie usunięty czysto ze środka.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
11
Wyjąć z piekarnika i pozostawić zapiekankę na 10 minut przed pokrojeniem i podaniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
TrudnośćEkspert
Gotowe W25 hrs, 20 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia7
Magazyn