Zapiekanka z kiełbasą i pora

Zapiekanka z kiełbasą i pora
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj zapiekanki z kiełbasą i pora. Na $1.4 za porcję, ten przepis okładki 16% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 22g białka, 45 g tłuszczu, oraz w sumie 544 kalorie. Ten przepis służy 8. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Dwie osoby zrobiły ten przepis i zrobiłyby go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz płatki pieprzu, jajka, bagietkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć ciężki krem można śledzić to danie główne z Domowe śnieżyce z jajkami z masła orzechowego Reese ' s jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 39%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Zapiekanka śniadaniowa z kiełbasą, porem i szparagami, Ciasto Z Kiełbasą I Porami, oraz Haszysz z kiełbasą i pora podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzać olej na patelni o dużym dnie na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
3
Pory podsmażamy ze szczyptą soli i pieprzu, płatkami czerwonej papryki i 1/8 łyżeczki cayenne. Gdy pory są półprzezroczyste podnieś ciepło do góry i dodaj kiełbasę i gotuj przez 8 minut lub do zrumienienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
4
Wyjąć z ognia i pozostawić mieszaninę do ostygnięcia.
5
W osobnej misce ubić jajka razem ze śmietaną, mlekiem, pozostałą cayenne, szczyptą czarnego pieprzu i soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
6
Bagietkę pokroić w kostkę i włożyć na dno szklanego naczynia o wymiarach 9 na 9 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
BagietkaBagietka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szklane Naczynie Do ZapiekanekSzklane Naczynie Do Zapiekanek
7
Posyp chleb serem Cheddar.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Gałązki Koperku Lub Estragonu (opcjonalnie)Świeże Gałązki Koperku Lub Estragonu (opcjonalnie)
2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone
8
Na wierzch wlać kiełbasę i mieszaninę pora oraz mieszaninę jaj. Top z serem pepper jack. Przykryć szczelnie i przechowywać w lodówce na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser PepperjackSer Pepperjack
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
9
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
10
Następnego dnia rano wyjąć z lodówki. Włóż do środka piekarnika i piecz przez 45 minut lub aż nóż zostanie usunięty czysto ze środka.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
11
Wyjąć z piekarnika i pozostawić zapiekankę na 10 minut przed pokrojeniem i podaniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
TrudnośćEkspert
Gotowe W25 hrs, 20 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia7
Magazyn