Zapiekanka z kiełbasą i kukurydzą

Zapiekanka z kiełbasą i kukurydzą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 461 kalorii, 20g białka, oraz 28g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.27 za porcję. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. 7 osób uznało ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Mieszanka mielonej kiełbasy wieprzowej, kukurydza, jajka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby wykorzystać okruchy krakersów można śledzić to danie główne z Ciasto Ritz Cracker jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Zapiekanka z kiełbasą-ryż, sucha zupa cebulowa mix i więcej tworzą ekonomiczną i smaczną zapiekankę, Kukurydza Au Gratin - ta domowa zapiekanka to pyszny sposób na podanie kukurydzy, oraz Zapiekanka Z Jajkiem I Kiełbasą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść kiełbasę na dużej, głębokiej patelni. Gotować na średnim ogniu, aż równomiernie zbrązowieje.
Odcedzić, pokruszyć i odstawić. Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
W dużej misce wymieszaj razem kiełbasę, jajka, kukurydzę, bułkę tartą i czarny pieprz. Mieszanka łyżka do lekko nasmarowane 8x8 cala naczynia do pieczenia.
Posyp zapiekankę okruchami krakersów.
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 45 minut.
Posypać natką pietruszki i podawać.