Zapiekanka z kiełbasą i dzikim ryżem
Zapiekanka z kiełbasą i dzikim ryżem wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Ten bezmleczny i דל פחמימות,zny przepis służy 10 i kosztuje 2,55 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 632 kalorie, 35g białka, oraz 49g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Działa dobrze jako niedrogie danie główne dla Jesień. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka naturalnych migdałów, mielonej wołowiny, kasztanów wodnych i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zapiekanka z kiełbasą i dzikim ryżem, Zapiekanka z dzikim ryżem i kiełbasą, oraz Zapiekanka Z Dzikim Ryżem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ugotuj mieszankę ryżu zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.Gotuj kiełbasę i mieloną wołowinę na dużej patelni, mieszając, aż się kruszy i nie jest już różowy.
Odcedzić i osuszyć ręcznikami papierowymi. Gotować cebulę i grzyby w tej samej patelni na średnim ogniu 7 minut lub do miękkości, mieszając od czasu do czasu.
Połączyć ryż, kiełbasa i wołowina, cebula i grzyby, kasztany wodne, pietruszka, i sos sojowy; dobrze wymieszać. Mieszanka łyżka do ungreased 13" x 9 " naczynia do pieczenia. Przykryć i schłodzić zapiekankę na noc.
Wyjąć z lodówki i odstawić w temperaturze pokojowej na 30 minut.
Piec, odsłonięty, w 350 przez 40 minut lub do dokładnie ogrzanego.Uwaga: nie musisz przechowywać zapiekanki w lodówce przez noc. Wystarczy łyżką go do naczynia do pieczenia i piec, Odkryte, w 350 przez 20 minut lub do ogrzania.