Zapiekanka z kaszy i kiełbasy
Need a danie główne bezglutenowe? Zapiekanka z kaszy i kiełbasy może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 240 kalorii, 16G białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.04 za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz pietruszkę, pieprz, ostry ser cheddar i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać białka jaj można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest idealny do Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Zapiekanka z kiełbasą i kaszą, Zapiekanka z kaszą i kiełbasą, oraz Zapiekanka z kiełbasą, pieprzem i kaszą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotować kiełbasę w patelni nonstick na średnim ogniu, aż rumiane, mieszając do kruszonki.
Połączyć mleko i wodę w rondlu; doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Wymieszać w kaszy; przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 7 minut lub aż gruby, często mieszając.
Mieszanka kaszy, kiełbasa, ser, pietruszka, sól, czosnek, i papryka w dużej misce; odstawić.
Ubij białka z dużą prędkością miksera, aż utworzą się sztywne szczyty. Delikatnie wymieszać jedną czwartą białek do mieszanki kaszy; delikatnie złożyć pozostałe białka. Mieszamy łyżką do 1 1/2-ćwiartkowej zapiekanki pokrytej sprayem do gotowania.
Piec w 375 przez 25 minut lub aż zestaw i lekko rumiane.
Umieść średnią patelnię nonstick na średnim ogniu do gorąca.
Dodaj paprykę, i smażyć 4 protokół lub do miękkości; podawać na ciepło z kaszą.