Zapiekanka Z Kapusty Indyczej
Pieczenie kapusty z indyka może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 443 kalorie, 28g białka, oraz 22g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.87 za porcję. 7 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i podnieś kapustę, częściowo odtłuszczony ser mozzarella, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć kapustę, można śledzić to danie główne z Kapusta, Która Smakuje Jak Deser! jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pieczenie Kapusty Żołędziowej, Reuben Cabbage Bake, oraz Pieczenie Kapusty Kiełbasowej dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozwiń jedną tubkę ciasta półksiężycowego w jeden długi prostokąt; uszczelnij szwy i perforacje. Naciśnij na dno nasmarowanego 13-calowego. x 9-po. naczynie do pieczenia.
Piec w temperaturze 425° przez 6-8 minut lub do złotego koloru.
Tymczasem, na dużej patelni, gotować indyka, cebula i marchew na średnim ogniu, aż mięso nie jest już różowy.
Dodać czosnek; gotować 1 minutę dłużej.
Dodać kapustę, zupę i tymianek.
Zalać skórką; posypać serem.
Na lekko posypanej mąką powierzchni, naciśnij drugą tubkę ciasta półksiężycowego do 13-in. x 9-po. prostokąt, szwy uszczelniające i perforacje.
Piec, odsłonięty, w temperaturze 375° przez 14-16 minut lub do momentu, gdy skórka będzie złotobrązowa.