Zapiekanka z indyka z resztkami puree ziemniaczanego

Zapiekanka z indyka z resztkami puree ziemniaczanego
Zapiekanka z indyka z resztkami puree ziemniaczanego to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.18 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 26g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 246 kalorii. Jeśli masz groszek, marchew, seler i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 150 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Kilka osób naprawdę lubiło to szkockie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Zapiekanka z indyka z resztkami puree ziemniaczanego, Shepherd ' s Pie AKA jak wykorzystać resztki puree ziemniaczanego, oraz Resztki indyczego ciasta pasterskiego.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
3
W dużym rondlu połącz indyka, marchew, seler, cebulę, liście laurowe i tymianek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
4
Wlać bulion z kurczaka i ustawić patelnię na dużym ogniu. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień do średniego i gotuj na wolnym ogniu 5 minut, aż płyn lekko się zmniejszy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Pokrojona W Kostkę 2,5 CmCukinia Pokrojona W Kostkę 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
5
Usunąć liście laurowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
6
Zdjąć z ognia i wymieszać z groszkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
7
Przełożyć mieszankę z indykiem na płytkę do pieczenia na głębokim naczyniu lub płytkie naczynie do zapiekania umieszczone na blasze do pieczenia. Łyżka puree ziemniaczanego na wierzchu i, używając tylnej części łyżki, zrobić równą warstwę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(polecane: Velveeta)(polecane: Velveeta)
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
8
Umieścić ciasto na blasze do pieczenia i piec 15 minut, aż top jest złoty kolor i nadzienie jest bąbelkowe.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
1
Podawać ciasto z woreczkiem zielonej sałatki.
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia41
Magazyn