Zapiekanka z indyka Mexicali jest bezmleczne przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 318 kalorii, 31g białka, oraz 3G tłuszczu. Na $2.09 za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz mieszankę przypraw taco o zawartości 0% mniej sodu, pierś z indyka, makaron z łokciem i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Przynosi wam to moje przepisy. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 14 minut. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Patelnia Z Kurczaka Mexicali, Zapiekanka Mexicali, oraz Jedna Patelnia Turcja Tex Mex Zapiekanka.
Instrukcje
1
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól i tłuszcz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Sól Do Obramowania Szkła
2
Podczas gotowania makaronu, płaszcz dużą patelnię nonstick sprayem do gotowania; miejsce na średnim ogniu do gorąca.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
3
Dodać indyka; gotować, ciągle mieszając, aż indyk się kruszy. Wymieszać w odsączone makaron, pomidory, kukurydza, i Taco przyprawy; gotować 5 minut, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokruszone Chipsy Kukurydziane, Podzielone
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona