Zapiekanka z indyka i zielonej fasoli

Zapiekanka z indyka i zielonej fasoli
Zapiekanka z indyka i zielonej fasoli to bezglutenowe danie główne. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.61 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 24g białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 230 kalorii. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz pod ręką cebulę, skondensowany krem z zupy grzybowej, liście tymianku i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Crumb Topped Green Bean Mushroom Bake, Green Bean Potato Bake, oraz Kiełbasa Ziemniak & Green Bean Bake.

Instrukcje

1
Piekarnik nagrzać do 450°. Spray prostokątne naczynie do pieczenia, 13x9x2 cali, z natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Spray 10-calowa patelnia nonstick z natryskiem do gotowania. Gotować indyka, cebula, czosnek w proszku i tymianek na patelni na średnim ogniu, aż indyk nie jest już różowy. Wymieszaj mleko, fasolkę szparagową, zupę, kasztany wodne i grzyby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda Kokosowa Lub Mleko *patrz Uwaga Dotycząca Pękania KokosówWoda Kokosowa Lub Mleko *patrz Uwaga Dotycząca Pękania Kokosów
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
Oliwki Drylowane, Dojrzałe Lub Faszerowane Papryką, OpcjonalnieOliwki Drylowane, Dojrzałe Lub Faszerowane Papryką, Opcjonalnie
Gotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod KątemGotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod Kątem
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Podgrzać do wrzenia.
4
Wlać mieszaninę indyka do naczynia do pieczenia. Na wierzchu nuggetsy ziemniaczane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nuggetsy Z KurczakaNuggetsy Z Kurczaka
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
5
Piec 20 do 25 minut lub aż gorące i bąbelkowe.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
6
Odstawić na 5 minut przed podaniem.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia16
Magazyn