Zapiekanka z indyka i zielonej fasoli
Zapiekanka z indyka i zielonej fasoli to bezglutenowe danie główne. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.61 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 24g białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 230 kalorii. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz pod ręką cebulę, skondensowany krem z zupy grzybowej, liście tymianku i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Crumb Topped Green Bean Mushroom Bake, Green Bean Potato Bake, oraz Kiełbasa Ziemniak & Green Bean Bake.
Instrukcje
Piekarnik nagrzać do 450°. Spray prostokątne naczynie do pieczenia, 13x9x2 cali, z natryskiem do gotowania.
Spray 10-calowa patelnia nonstick z natryskiem do gotowania. Gotować indyka, cebula, czosnek w proszku i tymianek na patelni na średnim ogniu, aż indyk nie jest już różowy. Wymieszaj mleko, fasolkę szparagową, zupę, kasztany wodne i grzyby.
Wlać mieszaninę indyka do naczynia do pieczenia. Na wierzchu nuggetsy ziemniaczane.
Piec 20 do 25 minut lub aż gorące i bąbelkowe.
Odstawić na 5 minut przed podaniem.