Zapiekanka z indyka i zielonej fasoli

Zapiekanka z indyka i zielonej fasoli
Zapiekanka z indyka i zielonej fasoli to bezglutenowe danie główne. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.61 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 24g białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 230 kalorii. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz pod ręką cebulę, skondensowany krem z zupy grzybowej, liście tymianku i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Crumb Topped Green Bean Mushroom Bake, Green Bean Potato Bake, oraz Kiełbasa Ziemniak & Green Bean Bake.

Instrukcje

1
Piekarnik nagrzać do 450°. Spray prostokątne naczynie do pieczenia, 13x9x2 cali, z natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Spray 10-calowa patelnia nonstick z natryskiem do gotowania. Gotować indyka, cebula, czosnek w proszku i tymianek na patelni na średnim ogniu, aż indyk nie jest już różowy. Wymieszaj mleko, fasolkę szparagową, zupę, kasztany wodne i grzyby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda Kokosowa Lub Mleko *patrz Uwaga Dotycząca Pękania KokosówWoda Kokosowa Lub Mleko *patrz Uwaga Dotycząca Pękania Kokosów
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
Półksiężycowe Plasterki Ogórka AngielskiegoPółksiężycowe Plasterki Ogórka Angielskiego
Gotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod KątemGotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod Kątem
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
(dostosuj Według Własnego Gustu)(dostosuj Według Własnego Gustu)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Podgrzać do wrzenia.
4
Wlać mieszaninę indyka do naczynia do pieczenia. Na wierzchu nuggetsy ziemniaczane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nuggetsy Z KurczakaNuggetsy Z Kurczaka
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
5
Piec 20 do 25 minut lub aż gorące i bąbelkowe.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
6
Odstawić na 5 minut przed podaniem.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia16
Magazyn