Zapiekanka Z Indyka I

Zapiekanka Z Indyka I
Zapiekanka z indyka i wymaga około 1 godzina i 20 minut od początku do końca. Ten przepis służy 10. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 127 kalorii. Na 36 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka mleka, marchew, pietruszka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Instant Pot Chicken Pot Pie Soup, Kieszenie Z Kurczaka Pot Pie, oraz Domowa Zupa Z Kurczaka Pot Pie dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F (220 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Rozwałkuj dolną skorupę pie, naciśnij na 10-calową patelnię pie i odstaw na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma PieForma Pie
3
Roztopić 2 łyżki masła na dużej patelni na średnim ogniu; dodać cebulę, seler, marchew, pietruszka, oregano, i sól i pieprz. Gotować i mieszać, aż warzywa będą miękkie. Wymieszać bulion i wodę. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia. Wymieszać ziemniaki i gotować do miękkości, ale nadal twarde.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
WarzywaWarzywa
2 Szklanki Namoczonych Wiórków Drzewnych (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie2 Szklanki Namoczonych Wiórków Drzewnych (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
ZiemniakZiemniak
MarchewMarchew
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Pietruszka-naćPietruszka-nać
MasłoMasło
SelerSeler
CebulaCebula
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
W średnim rondlu roztopić pozostałe 2 łyżki masła. Wymieszać z indykiem i mąką.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Cała TurcjaCała Turcja
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
5
Dodać mleko i podgrzać. Mieszamy mieszaninę indyka z warzywami i gotujemy do zgęstnienia. Lekko ostudzić, a następnie wlać mieszaninę do nieobrobionej skorupki ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Unbaked Pie CrustUnbaked Pie Crust
WarzywaWarzywa
Cała TurcjaCała Turcja
MlekoMleko
6
Rozwałkuj wierzchnią skórkę i umieść na nadzieniu. Ostrza flet, i zrobić 4 szczeliny w górnej skorupie, aby wypuścić parę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
RolkaRolka
7
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 15 minut. Zmniejsz temperaturę piekarnika do 350 stopni F (175 stopni C) i kontynuuj pieczenie przez 20 minut lub aż skorupa będzie złotobrązowa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia5
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn