Zapiekanka Z Indyka I
Zapiekanka z indyka i wymaga około 1 godzina i 20 minut od początku do końca. Ten przepis służy 10. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 127 kalorii. Na 36 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka mleka, marchew, pietruszka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Instant Pot Chicken Pot Pie Soup, Kieszenie Z Kurczaka Pot Pie, oraz Domowa Zupa Z Kurczaka Pot Pie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F (220 stopni C).
Rozwałkuj dolną skorupę pie, naciśnij na 10-calową patelnię pie i odstaw na bok.
Roztopić 2 łyżki masła na dużej patelni na średnim ogniu; dodać cebulę, seler, marchew, pietruszka, oregano, i sól i pieprz. Gotować i mieszać, aż warzywa będą miękkie. Wymieszać bulion i wodę. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia. Wymieszać ziemniaki i gotować do miękkości, ale nadal twarde.
W średnim rondlu roztopić pozostałe 2 łyżki masła. Wymieszać z indykiem i mąką.
Dodać mleko i podgrzać. Mieszamy mieszaninę indyka z warzywami i gotujemy do zgęstnienia. Lekko ostudzić, a następnie wlać mieszaninę do nieobrobionej skorupki ciasta.
Rozwałkuj wierzchnią skórkę i umieść na nadzieniu. Ostrza flet, i zrobić 4 szczeliny w górnej skorupie, aby wypuścić parę.
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 15 minut. Zmniejsz temperaturę piekarnika do 350 stopni F (175 stopni C) i kontynuuj pieczenie przez 20 minut lub aż skorupa będzie złotobrązowa.