Zapiekanka Z Gulaszu Wołowego

Zapiekanka z gulaszu wołowego to bezmleczne danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 25g białka, 26g tłuszczu, oraz w sumie 535 kalorii. Na $2.89 za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Mieszanka oleju roślinnego, wołowina okrągły stek, warzywa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Zapiekanka Z Gulaszu Wołowego, Serdeczny gulasz wołowy-gulasz wołowy można łatwo zrobić w crockpot, oraz Gulasz wołowy Roni, tak, gulasz wołowy.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 191°. w 10-calowej patelni, rozgrzać olej na średnim ogniu.
Dodać wołowinę, posypać tymiankiem i pieprzem. Gotować 5 do 7 minut, mieszając od czasu do czasu, aż wołowina jest rumiana.
Tymczasem w dużej misce wymieszaj pozostałe składniki z wyjątkiem herbatników i pietruszki.
Wołowinę wymieszać z mieszanką warzywną.
Wlać do ungreased 13x9-inch (3-quart) szklane naczynie do pieczenia.
Piec 28 do 30 minut lub aż bąbelkami wokół krawędzi.
Każdy biszkopt pokroić na 4 kawałki.
Umieścić kawałki herbatników równomiernie na mieszaninie wołowiny, pozostawiając przestrzeń między kawałkami.
Piec 14-18 minut dłużej lub aż ciastka będą złociste.
Posypać natką pietruszki.