Zapiekanka z fasolką szparagową i kukurydzą
Green Bean 'n' Corn Bake wymaga około 45 minut od początku do końca. Ta przystawka ma 231 kalorii , 6 g białka i 15 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 osobom. Za 1,21 USD za porcję ten przepis pokrywa 12% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką pieprz, cebulę, sól i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ten przepis przygotowało 14 osób i zrobiłoby to jeszcze raz. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 41% . Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy obejmują zapiekankę z kukurydzą i fasolką szparagową , sałatkę z fasolki szparagowej, pieczonej kukurydzy i czarnej fasoli oraz sałatkę z zielonej fasoli, pieczonej kukurydzy i czarnej fasoli .
Instrukcje
W dużej misce połącz pierwsze 10 składników.
Przenieść do natłuszczonej formy o pojemności 1-1/2-qt. naczynie do pieczenia.
Połącz okruchy krakersów i masło; posypać mieszanką warzywną.
Piec bez przykrycia w temperaturze 350°C przez 30-35 minut lub do momentu, aż polewa będzie złotobrązowa.