Jeśli chcesz dodać więcej przepisów bezglutenowych, pierwotnych i דל פחמימות,znych do swojej skrzynki z przepisami, Sausage Green Bean Bake może być przepisem, którego powinieneś spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera około 31 g białka , 42 g tłuszczu i łącznie 565 kalorii . Ten przepis jest dla 6 osób. Za 2,48 USD za porcję ten przepis pokrywa 27% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka pokrojonej zielonej fasolki, łagodnych kiełbasek, pieczarek i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Sprawdza się dobrze jako dość tanie danie główne. Jest dostarczany przez Taste of Home. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 45 minut . Z wynikiem Spoonacular wynoszącym 69% , to danie jest solidne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać również takie przepisy jak: Sernik z tofu i zieloną herbatą bez pieczenia , Kiełbasa z kurczakiem, Zupa z białej fasoli i kapusty oraz Zupa z białej fasoli, kiełbasy i orecchiette .
Instrukcje
1
W dużej misce wymieszaj sos spaghetti, kiełbasę, fasolę i pieczarki; dobrze wymieszaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do Makaronu
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Dodatki (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Przełożyć do natłuszczonej formy do pieczenia o wymiarach 13 x 9 cali i posypać serem mozzarella.