Zapiekanka z dzikim ryżem i wołowiną

Zapiekanka z dzikim ryżem i wołowiną
Dziki ryż i wołowina zapiekanka może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Jedna porcja zawiera 546 kalorii, 23G białka, oraz 33g tłuszczu. Na 1,81 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Udaj się do sklepu i odbierz liście laurowe, brązowy ryż, ryż i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć proszku curry można śledzić to danie główne z Lody Curry z Mango i pistacjami jako deser. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 45%. Podobne przepisy to Zapiekanka z dzikim ryżem i wołowiną, Zapiekanka z dzikim ryżem i szynką, oraz Zapiekanka Z Dzikim Ryżem.

Instrukcje

1
W średnim garnku doprowadzić bulion z kurczaka do wrzenia i wymieszać z dzikim ryżem, brązowym ryżem i liśćmi laurowymi. Zmniejszyć ogień do niskiego, przykryć i gotować na wolnym ogniu 45 minut, aż większość bulionu zostanie wchłonięta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Sól Przyprawowa Lawry'sSól Przyprawowa Lawry's
Dziki Ryż, Dokładnie WypłukanyDziki Ryż, Dokładnie Wypłukany
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2
Na patelni, roztopić masło, i podsmażyć cebulę do miękkości. Wymieszać mieloną wołowinę i gotować, aż równomiernie zbrązowieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Wymieszać w grzyby, kasztany wodne, sos sojowy, i curry, i nadal gotować i mieszać aż do ogrzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda Kokosowa Lub Mleko *patrz Uwaga Dotycząca Pękania KokosówWoda Kokosowa Lub Mleko *patrz Uwaga Dotycząca Pękania Kokosów
Biała Cebula, Pokrojona W KostkęBiała Cebula, Pokrojona W Kostkę
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
4
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Wymieszać mieszaninę wołowiny z mieszaniną ryżu i usunąć liść laurowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
6
Przenieść do naczynia do pieczenia 9x13 cali. Top z serem Cheddar.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Plus 2 łyżki Startego Sera Cheddar1 Szklanka Plus 2 łyżki Startego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
7
Piec 20 minut w nagrzanym piekarniku, aż bąbelki i lekko rumiane.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia11
Magazyn