Need a bezglutenowa i pescatariańska przystawka? Dziki ryż i ostrygi zapiekanka może być ogromny przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 161 kalorii, 3G białka, oraz 15 g tłuszczu. Ten przepis służy 12 i kosztuje 73 centów za porcję. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Ten przepis od Foodnetwork ma 12 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz ostrygi, bulion wołowy, pół na pół i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Zapiekanka Z Dzikiego Ryżu Oyster, Zapiekanka z dzikim ryżem i szynką, oraz Zapiekanka Z Dzikim Ryżem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
2
W rondlu zagotuj bulion wołowy i wodę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Warzyw Wielkości Kęsa
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień Perłowy
3
Dodaj ryż, doprowadzić do wrzenia ponownie, zmniejszyć ogień, i gotować pod przykryciem przez 25 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groszek Goya®
4
Odcedzić pozostałą ciecz.
5
Dodać 1/2 szklanki masła i ostrego sosu i wymieszać; puch widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
6
Osuszone ostrygi podsmażyć w 1/4 szklanki masła na średnim ogniu, aż krawędzie zwijają się, około 3 do 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
7
Ostrygi wyjąć łyżką szczelinową; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
8
Umieść połowę ryżu w wysmarowanym 13 przez 9 przez 2-calowe naczynie do pieczenia. Przykryć ostrygami i posypać ostrym sosem, solą i pieprzem, do smaku. Wierzch z pozostałym ryżem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
Groszek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
9
W rondlu podgrzej zupę grzybową na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zupa Grzybowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień Perłowy
10
Dodaj pół na pół, cebulę w proszku i sól czosnkową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ramię
4 Do 6 Bułek Do Hamburgerów, Podzielonych, Opcjonalnie
11
Wlać mieszaninę ostryg.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
12
Piec przez 35 do 40 minut, aż złoto brązowy i bulgotanie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
13
Dekoruj pietruszką i płatkami czerwonej papryki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm