Zapiekanka z dzikiego ryżu i wołowiny to bezglutenowe danie główne. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.2 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 36g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 496 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Jest idealny do Jesień. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, mieloną wołowinę, ser cheddar i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć mleko można śledzić to danie główne z Milky Way Brownie Bites jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Zapiekanka Z Dzikim Ryżem, Zapiekanka z dzikim ryżem i szynką, oraz Zapiekanka z dzikim ryżem i indykiem.
Instrukcje
1
Rozgrzać piekarnik do 177°. Spray 2-quart zapiekanka z gotowania sprayu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
W 10-calowej patelni, gotować wołowinę na średnim ogniu 8 do 10 minut, mieszając od czasu do czasu, aż brązowy; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
3
Tymczasem dodać mieszankę ryżu zgodnie z zaleceniami na opakowanieexcept pominąć masło. Mieszaj mieszankę ryżu, zupę, mleko i pieprz do wołowiny. Łyżka do zapiekanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Pieprz
Wołowina
Mleko
Ryż
Zupa
4
Przykryć i piec 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
5
Posypać serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser
6
Piec odkryte 5 do 10 minut dłużej lub aż ser topi się i mieszanina jest gorąca.