Zapiekanka Z Dyni Piżmowej
Potrzebujesz przystawka bezglutenowa i wegetariańska? Zapiekanka z dyni piżmowej może być super przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 240 kalorii, 5G białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis serwuje 6 i kosztuje 77 centów za porcję. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i podnieś mleko, dynię piżmową, mielony cynamon i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 1 godzina. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 55%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zapiekanka Z Dyni Piżmowej, Zapiekanka z dyni piżmowej, oraz Zapiekanka Z Dyni Piżmowej dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Umieść dynię w dużym rondlu i zalej wodą; doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 12-16 minut lub do miękkości.
W małej misce ubij dynię, aż będzie gładka.
Dodaj pozostałe składniki; dobrze ubij. Łyżka do 1-1 / 2-qt. naczynie do pieczenia pokryte sprayem do gotowania. Przykryj i piecz w temperaturze 350° przez 30-35 minut lub do momentu, gdy termometr włożony w pobliżu środka wskaże 160°.