Mama Squash zapiekanka może być dobry przepis, aby rozszerzyć swoje pole receptury przystawki. Ten przepis służy 10. Na 77 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 174 kalorie, 3G białka, oraz 13g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać sól, masło, okrągłe krakersy maślane, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jest idealny do Jesień. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 27%. Spróbuj Black Eyed Pea Baked Squash-jest to zapiekanka do squasha, Najlepsze babeczki z cukinią mamy, oraz Hiszpański ryż mamy dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Cukinię i Kabaczek gotować we wrzącej osolonej wodzie do miękkości, około 12 do 15 minut; odcedzić i zacieru.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
Nóż Do Obierania
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
2
Dodać cebulę, jajko, sól, pieprz i połowę roztopionego masła.