Zapiekanka Z Dyni
Zapiekanka z squasha może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 327 kalorii. Na 100 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 58 minut. Jeśli masz oliwę z oliwek, marchewkę, skondensowaną i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Black Eyed Pea Baked Squash-jest to zapiekanka do squasha, Zapiekanka Z Dyni, oraz Zapiekanka Z Dyni dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pokrój squasha na ćwiartki. Gotować squash we wrzącej wodzie 12 minut lub aż bardzo miękkie.
Umieść squash w dużej misce; mash z masher ziemniaków. Odstawić.
Rozgrzać olej na małej patelni na średnim ogniu; dodać cebulę i marchew. Smażyć 3 minuty.
Dodać mieszankę cebuli do squasha. Wymieszać z zupą i kolejne 5 składników.
Posypać 1/2 szklanki farszu wymieszać w 8-calowym kwadratowym naczyniu do pieczenia pokrytym sprayem do gotowania. Łyżka mieszanki squash nad mieszanką farszu; top z pozostałą mieszanką farszu.
Piec w temperaturze 325 przez 30 minut.