Zapiekanka Z Dyni
Zapiekanka z squasha to bezmleczne przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 113 kalorii, 5G białka, oraz 5G tłuszczu. Na 1,22 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Sprawdza się jako dość niedrogi dodatek do Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Mieszanka marchew, krem zupa grzybowa, squash, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 48%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Black Eyed Pea Baked Squash-jest to zapiekanka do squasha, Zapiekanka Z Dyni, oraz Zapiekanka Z Dyni.
Instrukcje
Pokroić squasha na 1/2-calowe rundy. Gotować squash i dalej 3 składniki na dużej patelni na średnim ogniu, często mieszając, 25 minut lub do miękkości.
Odcedzić dobrze, rezerwując bulion do innego użytku; mieszanka squasha osuszyć ręcznikami papierowymi.
Wymieszać razem zupę grzybową i kolejne 3 składniki w dużej misce; wymieszać mieszaninę do wymieszania. Wymieszać łyżkę do lekko nasmarowanego naczynia do pieczenia 11 x 7 cali; posypać pokruszonymi płatkami kukurydzianymi.
Piec w 350 przez 25 do 30 minut lub aż złoty i bąbelkowy.