Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj zapiekanki z cukinią z tuńczyka. Jedna porcja zawiera 287 kalorii, 20g białka, oraz 19g tłuszczu. Ten bezglutenowy i pescatariański przepis służy 6 i kosztuje 1,05 zł za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz cebulę, śmietanę, cukinię i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zapiekanka Z Makaronem Z Tuńczykiem Z Cukinią, Obfita zapiekanka z cukinią i tuńczykiem, oraz Warstwowy serowy Tunan i zapiekanka z cukinii dla podobnych receptur.
Tuńczyk świetnie komponuje się z Merlotem, Pinot Noir i winem różowym. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Możesz spróbować Francis Ford Coppola Diamond Collection Merlot. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 4 z 5 gwiazdek i ceną około 20 dolarów za butelkę.