Zapiekanka z cukinii, pomidorów i cebuli
Zapiekanka z cukinii, pomidorów i cebuli to bezglutenowe i pierwotne przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 214 kalorii, 10g białka, oraz 18g tłuszczu. Na 85 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 15 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Sprawdza się jako niedrogi dodatek do Jesień. Udaj się do sklepu i odebrać bazylii, pomidorów, sól czosnkowa, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 27%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Zapiekanka Z Cukinii I Cebuli, Zapiekanka Z Pomidorów Z Cukinią, oraz Karmelizowana tarta z cebulą, cukinią, pomidorem i grzybami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Posmaruj 2-ćwiartkowe naczynie do pieczenia.
Ułóż plasterki cukinii, plasterki pomidora i plasterki cebuli w naprzemiennych warstwach w przygotowanym naczyniu do pieczenia. Roztopić masło w rondlu na średnim ogniu; wymieszać ocet, sól czosnkową, bazylię i musztardę do roztopionego masła.
Na warzywa polać masłem, na naczynie posypać parmezanem.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż do całkowitego nagrzania, około 30 minut.