Zapiekanka z cukinii i pieprzu z ziołami i serem

Zapiekanka z cukinii i pieprzu z ziołami i serem
Need a jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przystawek? Zapiekanka z cukinii i pieprzu z ziołami i serem może być spektakularny przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 180 kalorii, 3G białka, oraz 14g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.17 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis z jedzenia i wina wymaga oliwy z oliwek, ząbka czosnku, soli koszernej i pasty pomidorowej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Z łyżeczką wynik 79%, to danie jest solidne. Zapiekanka z cukinii i pieprzu z ziołami i serem, Pieczona cukinia z serem i ziołami, oraz Placki z cukinii z ziołami i serem są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Pokroić 2 całe cukinie na dwanaście 1/2-cala-grube ukośne plastry każdy i doprawić solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
2
Przenieść do stojaka i odstawić na 30 minut. Spłukać i osuszyć.
3
W międzyczasie podgrzej 2 łyżki oliwy z oliwek na dużej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4
Dodać cebulę i czosnek i gotować na małym ogniu, mieszając, aż zmiękną, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
5
Dodaj pastę pomidorową i gotuj, mieszając, przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
6
Dodać czerwoną i żółtą paprykę wraz z pokrojoną w kostkę cukinię i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż zmiękną, ale nie rumiane, o 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka żółtaPapryka żółta
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
7
Dodać pokrojonego w kostkę pomidora i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż zmięknie, o 5 protokół. Doprawić solą i piment d ' Espelette. Wymieszać z miętą, oregano i bazylią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
10 Mięsistych Golonek Cielęcych O Grubości 2-3 Cali10 Mięsistych Golonek Cielęcych O Grubości 2-3 Cali
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
8
Rozgrzej piekarnik do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
9
Podgrzać pozostałe 2 łyżki oliwy z oliwek na dużej patelni. Sezon plastry cukinii z solą i piment D ' Espelette, dodać je do patelni i gotować na dużym ogniu, obracając raz, aż rumiane w miejscach, o 4 protokół. Ułóż cukinię w naczyniu do pieczenia 9-by-13-inch w jednej warstwie i łyżka mieszaniny pieprzu na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
10 Mięsistych Golonek Cielęcych O Grubości 2-3 Cali10 Mięsistych Golonek Cielęcych O Grubości 2-3 Cali
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
10
Posypać serem i piec w górnej trzeciej części piekarnika przez około 25 minut, lub aż ser topi się i lekko rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
11
Podawać na gorąco lub na ciepło.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje4
Ocena Zdrowia36
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn