Zapiekanka z cheddarem, szynką i jajkiem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Cheddar, szynkę i zapiekankę jajeczną. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.23 za porcję. Jedna porcja zawiera 259 kalorii, 17g białka, oraz 11g tłuszczu. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Ten przepis od Foodnetwork ma 5 fanów. Jeśli masz jajka, mleko, cheddar i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać białka jaj można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zapiekanka z szynką i zieloną fasolką, Zapiekanka śniadaniowa z szynką i serem, oraz Zapiekanka z szynką i serem brązowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Lekko mglić okrągłe 2-ćwiartkowe naczynie zapiekane sprayem do gotowania. Na przemian umieścić szynkę i muffinki w naczyniu, aby uzyskać wzór połyskujący.
Posypać suszone pomidory, szalotki i 1/3 Puchar cheddar nad zapiekanką.
W dużej misce ubić jajka, białka, mleko i musztardę; doprawić solą i pieprzem.
Nadzienie z kremem zalać zapiekanką i posypać pozostałą 1/3 szklanki sera. Przykryć zapiekankę folią; przechowywać w lodówce co najmniej 5 godzin i do nocy.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Umieść zapiekankę na dużej blasze do pieczenia; piec na złoty kolor wokół krawędzi i po prostu ustaw, około 1 godziny.
Odstawić na 10 minut przed podaniem.