Zapiekanka Z Cebuli Szparagowej
Zapiekanka z cebuli szparagowej może być tylko lacto ovo vegetarian przepis, którego szukałeś. Ten przepis zawiera 6 porcji z 301 kalorii, 9g białka, oraz 19g tłuszczu każdy. Za 1,24 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 18 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Działa dobrze jako hor d ' oeuvre. Jeśli masz pod ręką sól, ser cheddar, mleko i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest idealny do Jesień. Przynosi ci smak domu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 55 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 46%. Ten wynik jest solidny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Szparagi, Koperek + Zapiekanka Z Jajkiem Cebulowym, Boczek Cebula Szparagi, oraz Trzy Zupa Cebulowo-Szparagowa.
Instrukcje
Na dużej patelni podsmaż szparagi i cebulę w 1 łyżce masła, aż będą chrupiące, około 8 minut.
Przenieś do niesmażonego 1-1 / 2-qt. naczynie do pieczenia.
W dużym rondlu rozpuść 2 łyżki masła. Mieszaj mąkę, aż będzie gładka; stopniowo dodawaj mleko. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty lub do zgęstnienia.
Dodaj serek śmietankowy, sól i pieprz; mieszaj, aż ser się rozpuści.
Posyp serem cheddar. Roztop pozostałe masło; wrzucić z bułką tartą.
Piec bez przykrycia w 350° przez 35-40 minut lub do podgrzania.